söndag 11 maj 2008

10 Maj

Hej hej!!

Jag har räknat att det bara är 13 dagar kvar till balen! Helt sjukt fort har det gått, känns som om det var igår jag va ute i 40 graders hetta o kollade på klänningar i Serbien! 

Det var meningen att vi skulle ut med killarna igår och kolla på "lappar" till deras kavaj fickor men det sket ju sig som vanligt =p
Det får bli av på Mån ;)

Eftersom jag, My och mimmi hade förberett oss för att kolla på lapparna så bestämde vi att vi skulle hem till Mimmsan och sola istället. Det var helt underbart att bara ligga i solen o prata med töserna igen!
Sedan blev vi bjudna på mat av Mimmsans föräldrar. Grillad lax is the shit! Haha nu låter det som om det inte va gott, men det va det!  
Efter maten lyckades vi komma upp för trapporna för att sedan decka i Mimmis säng. När vi hade kollat på tv o skrattat lite åt Mys erkännande och diskuterat det så var det dags för mig och Mysan att åka hem och medan vi väntade på bussen tog vi ett par dagens outfit bilder, men dem har My på sin kamera           (jag väntar på dem)

Idag så var jag med Mimmi igen det blev en liten BBQ och Joakim var oxå där. På något konstigt vänster så blev det så att jag fick ta hand om grillningen igen! (har bara grillar själv 2 gånger) Och så klart så va bröden ganska så brända, men det hör till! Man skall äta mina "knaprig" bröd minst 1 gång om året (för många gånger kan nog bli skadligt) HAHA! Det va en mysig kväll som avslutades med film, Italian job för att vara mer exakt. 
Efteråt körde Mimmi hem oss,  men så va det bara ett problem; att få in Joakims cykel i bilen! Men det gick och jag fick sitta i baksätet och hålla i den så att vi inte skulle tappa den på vägen =p


Nu ska jag nog gå och lägga mig, är rikigt trött idag! 

Nighty tighty ;) 

Inga kommentarer: